BLOGGER TEMPLATES AND Gaia Layouts »

Kako igrati zyngo?

Jedno od najčešćih pitanja koje dobijam od novih second life korisnika je: Kako igrati zyngo?


Za one koji neznaju, zyngo je u ovom trenutku najpopularnija casino igra u second life a igrati zyngo je veoma prosto, za početak najbolje je igrati freeplay zyngo.

Igra se pokreće tako što levim tasterom miša kliknete u gornji deo zyngo mašine kao što pokazuje strelica na slici ispod

Posle toga u vašem gornjem desnom uglu pojaviće se plavi izbornik i tu kliknite na PLAY kao što se vidi na slici ispod

Igru je najbolje igrati na autoplay pa zato kliknite na donji deo zyngo mašine gde obično piše CLICK AUTO

E sad potrebno je osvojiti bonus koji je odredjen recimo 64999 bodova i ukoliko osvojite taj broj ili više dobijate onoliko lindena koliko ta igra vredi.


Ukoliko brojeve koje ste dobili u donjoj horizontalnoj koloni imate u vertikalnoj koloni iznad, kliknete na brojeve u vertikalnoj koloni i uklanjate ih, tako osvajate bodove. E sad jer ste kliknuli na AUTOPLAY zyngo mašina će te brojeve uklanjati umesto vas pa tako štedite vreme i brže završavate igru, tako su vam veće šanse za osvajanje više novca u kratkom vremenskom periodu.

Šta vi radite kad igrate na AUTOPLAY?

Potrebno je samo ukoliko vam se pojave plavi jokeri da uklanjate bilo koji broj u koloni iznad njih, kao što je pokazano na slici, prioritet dajete brojevima u žutim poljima jer uklanjanjem tih brojeva dobijate više poena.
Ukoliko vam se pojavi andjeo bodovi vam ostaju a ukoliko se pojavi djavolak on vam uzima odredjeni broj bodova, mogu se videti na slikama. Ukoliko se pojavi dijamant on vam donosi određeni broj dodatnih bodova.

Ukoliko se pojavi zeleni joker mozete ukloniti broj sa bilo kog polja, naravno prioritet opet dajete brojevima u žutim poljima

Imate dvadeset rundi u svakoj igri i ukoliko osvojite bonus dobijate novac ukoliko ne onda ništa niste osvojili. Ponovo savetujem najbolje je igrati freeplay zyngo, makar za početak pa kad usavršite taktike i shvatite na kom principu mašine rade možete početi sa igrama koje traže određeni ulog. Iskreno savetujem vam da ove druge nikad ne igrate…